Pages

Daftar WAZZUB

Sila ikuti step by step dibawah cara untuk mendaftar yang betul dan cepat hanya mengambil masa tidak sampai 5 minit sahaja. :

Hubungi :  Jika ada pertanyaan dan bantuan, sila emailkan ke
                   daftarWazzuBEB [at] gmail.com

1. Laman web utama pendaftaran : Sila Klik SINI  

Selepas klik link di atas tadi, sila scroll hingga ke bawah dan
isikan Borang Pendaftaran.




2 . Isikan Borang Pendaftaran seperti dibawah:
    

PASTIKAN laman web dibuka sepenuh sebelum anda mengisi Borang Daftar

No 1 dan 2 : Nama anda. Contoh > Mohd Loqman Bin Sidiq
                  No 1 : First Name >Taip > Mohd Loqman
                  No 2 : Last Name > Taip > Sidiq

No 3 : Taip PASSWORD - Kata laluan

No 4 : Email > Sila taip alamat email yang sah kerana anda perlu klik link  pengesahan yang dihantar ke alamat email tersebut. Disyorkan guna email dari gmail.com atau yahoo.com kerana ianya cepat dan diterima sistem pendaftaran.

PENTING : Alamat email hanya BOLEH didaftarkan SEKALI sahaja

No 5 : Country > Pilih "Malaysia" klik kat kanan untuk cari senarai negara.

No 6 : Captcha > Taip perkataan yang sama.
Jika TIDAK jelas, TUKAR captcha lain dengan cara klik No 7
         
No 8 : Join > Sila semak sekali lagi butiran yang telah disikan tadi. Jika anda dah pasti betul semuanya, boleh terus hantar Borang Daftar klik " JOiN "



Selepas anda klik "JoiN" keluar laman web Penerimaan Borang Daftar seperti bawah ini : Email pengesahan telah dihantar ke alamat email anda.



3. Pengesahan Pendaftaran ( Verify link). 
        Gambar bawah

Sila Buka email yang anda isikan dalam Borang Daftar tadi dan klik pada  link "verify" . Jika TIDAK boleh klik, copy & paste semua link tersebut ke bowser.

Jika email bertajuk " WAZZUB Verification " TIADA di inbox, sila semak di kotak SPAM. 

Jika TIDAK terima "verify email" dan anda dah pasti bahawa alamat email anda betul semasa mengisi borang pendaftaran, klik pada "please re-send my verification email"  > Klik Icon KUNCI - Log in

Setelah anda mengklik "verify link" paparan ini akan keluar :


 Selepas itu, akan menerima email butiran pendaftaran anda untuk masuk (login) ke laman profile ref-link anda.
 


Pendaftaran anda sudah disahkan dan anda sudah layak untuk mempromosi ref-link anda kepada sesiapa saja TANPA had, TANPA limited. Lagi ramai yang daftar dengan re-link anda maka semakin besar potensi ($FACTOR) pendapatan anda. Kata mudahnya anda PERLU menaja seramai yang anda boleh dapatkan. Ianya PERCUMA, TIADA bayaran pendaftaran. Hasilnya memang menakjubkan kerana dah tentu ramai orang suka pada PERCUMA. Apatah lagi dalam urusan bisnes online. TAK percaya ? Cubalah anda sebarkan ref-link anda di Facebook atau hantar email ke rakan-rakan anda atau sesiapa sahaja.

Sekarang anda boleh LOG IN dan dapatkan ref-link anda. Untuk mengelakkan ref-link anda tidak salah taip, lebih baik anda COPY & PASTE link tersebut

Tak tahu nak login mana ? Klik SINI pastu klik butang gambar kunci (atas kanan)


Inilah Profile anda : - Gambar bawah.
HANYA maklumat referral yang daftar dengan link anda sahaja. 



PENERANGAN : Gambar atas

1). Your $FACTOR :
Jumlah semua orang yang daftar dengan ref-link anda (Level 1) dan semua orang dalam rangkaian anda iaitu dari Level 2 hingga 5.

2). Your 1st Generation Family Member : 
Ini adalah butiran lengkap orang yang mendaftar direct dgn ref-link anda sahaja.

3). Bagaimana $FACTOR dikira ?

Katakan sehingga tarikh akhir $FACTOR ditutup, anda dapat menaja (sign up) 100 orang dan downline anda ( level 2-5 ) itu pulak ada 1000 orang semuanya. Maka Jumlah $FACTOR = 1100 setiap bulan> dikali dengan agihan margin keuntungan bulanan.

Jika agihan margin keuntungan USD1.00 Maka Pendapatan Pertama anda pada bulan Jun 2012 adalah : 1,100 orang x USD1.00 = USD 1,100 (RM 3,300.00) . untuk Bulan Julai 2012 dan seterusnya adalah bergantung pada margin keuntungan tersebut. 

TIDAK mustahil jugak dalam tempoh 5 tahun akan datang margin tersebut boleh mencecah USD10.00 atau lebih lagi. Kiralah sendiri pendapatan tetap anda setiap bulan BERAPA ?


Daftar Sekarang, ramai yang masih tidak tahu dan tidak faham bagaimana dengan PERCUMA pun kita boleh menjana Pendapatan yang lumayan. Dengan kadar pertambahan setiap saat pendaftaran baru direkod, WAZZUB adalah LUAR BIASA dan ianya "REAL BUSINESS " yang Belum PERNAH berlaku dan belum PERNAH anda jumpa sebelum ini - Jana Pendapatan TANPA MODAL. PERCUMA selama-lamanya !

Daftar Sekarang Klik SINI 
  


Jika ada pertanyaan dan bantuan, sila emailkan ke
TEAMWazzuBEB[at]gmail.com  atau   info[at]wazzubeb.com








Rainbow Currency