Pages

Daftar Wazzub - Dijamin Percuma Selama-lamanya

PERINGATAN : Pendaftaran sehingga
10 12 14 April 2012
  6 Juta Ahli Pra-Pelancaran

TERLEPAS ! Kini Peluang Ke 2 Masih Terbuka untuk penyertaan Ahli Pelancaran BETA sehingga 31 Julai 2012  


Jana Pendapatan TANPA modal.
Sambil Berfacebook, Online jer beb !


TERBARU Dan TERMUDAH.
Jana Pendapatan Setiap Bulan
TANPA MODAL Walaupun Sesen!
BELUM Pernah Jumpa Dan
BELUM Pernah Berlaku Sebelum Ini.

Ketahuilah bahawa adalah suatu fakta yang mana syarikat-syarikat silikon besar seperti Google.com dan Facebook.com memperoleh pendapatan BerBILLION dolar setiap suku tahun semata-mata kerana kita pengguna internet menggunakan perkhidmatan mereka. 

Begitu juga di Malaysia jika dilihat hari  semakin ramai blogger meletakan iklanan di blog dan laman web mereka. Paling popular antaranya adalah seperti nuffnang.com.my, advertlets.com, innity.com dan sebagainya. 


Hasilnya, blogger-blogger ini dapat pendapatan sampingan hanya dengan menggunakan kemudahan internet yang tersedia ada. Kerja dari rumah jer . Mereka ini sebenarnya  pengguna Internet bijak, benda PERCUMA tapi Duit Masyuk . Namun mereka ini perlu mendapatkan hits atau traffic lebih untuk menarik ramai membaca cerita-cerita panas, gossip-gossip artis dan agenda politik tanahair seperti UMNO, PAS, PKR, DAP serta macam-macam lagi cerita panas dan sensasi serta tips dalam menjadi blogger awesome. Bayarannya berdasar klik oleh pengunjung blog tersebut.

Semuanya dengan PERCUMA, hanya daftar dan setelah disahkan terus boleh letakan iklan-iklan tersebut.  Tanpa perlu membayar sesen pun tapi dibayar

Bagaimana sekiranya mereka ini dibayar juga atas setiap jemputan dari rakan-rakan.
Kerja Mudah hanya ajak rakan-rakan mereka sertai dan daftar di nuffnang.com.my, advertlets.com atau innity.com dan dibayar ke atas setiap jumlah rakan menerimanya dan aktif dengan blog. Di sini ada dua sumber pendapatan yang dijana secara PERCUMA, pertama dari "invited link" dan keduanya dari klik iklan yang dipasang diblog-blog mereka.

Mahukan anda setiap bulan ANDA dibayar USD1.00 per rakan-rakan anda yang menyertainya dengan PERCUMA Seumur hidup TANPA perlu membayar yuran keahlian setiap bulanan, TIADA maintain apa-apa pun. PERCUMA selama-lamanya
 
Pendapatan Berterusan Yang Tak Masuk Akal Dengan TIADA Modal Permulaan Ataupun Pusingan Langsung... 

Hey... wazzub BEB !

Pernahkah anda mendengar atau terbaca tentang WAZZUB ?
Jika belum, sila baca seterusnya dan fahami konsep sebenar apakah itu WAZZUB dan konsepnya. Saksi Video Intro Pre-launch di bawah :


WAZZUB adalah Pertama di dunia dalam Fenomena Perkongsian Keuntungan.
  

Perkongsian 50% keuntungan mereka adalah untuk pemegang saham dan pelabur-pelabur mereka dan manakala baki 50% akan dikongsi bersama oleh kesemua ahli-ahli yang menyertai WAZZUB secara PERCUMA sebelum 9 April 2012 (Pre-launch Members)

The world's first PROFIT SHARING PHENOMENON is going VIRAL!

WAZZUB adalah komuniti dalam talian yang pertama yang berkongsi keuntungan dengan ahli-ahli pra-pelancaran semata-mata untuk memilih WAZZUB sebagai laman utama mereka selepas pelancaran. WAZZUB dijamin percuma selama-lamanya untuk dikongsi semua orang.

BETA Website www.wazzub.com  
Apa sebenarnya WAZZUB?

WAZZUB adalah Konsep Cemerlang yang Belum Pernah Anda jumpa dan Belum Pernah berlaku sebelum ini. WAZZUB akan membayar ahli-ahli yang masuk "MASA PRE-LAUNCH" sahaja TANPA keluar modal walau sesen pun . Ianya PERCUMA selama-lamanya.

WAZZUB adalah  projek multi-Billion dolar. Konsep Brilliant :  Ianya telah dimulakan sejak tahun 2007 dengan lebih USD 2,000,000 telah dilaburkan. Ia adalah Fenomena Internet baru !


Apa deal BESAR Wazzub ? 

Bermula Pre-launch yang dibuka untuk semua orang menyertai bermula pada 1hb Januari 2012, Bergitu menakjukan apabila kira-kira 70.000 ahli BARU menyertai WAZZUB dalam tempoh 24 jam.

KENAPA ANDA harus bertindak cepat ?
KERANA Waktu untuk menyertai WAZZUB adalah TERHAD untuk tempoh sehingga 9 April 2012 (waktu barat) di Malaysia ialah 10 April 2012.


WAZZUB PERCUMA Selama-lamanya
TIADA Bayaran Tersembunyi
BUKAN MLM - Multi Level Marketing
BUKAN Jualan Langsung
BUKAN Skim Piramid
BUKAN PTC - Pay to Click
TIDAK Perlu Menjual atau Membeli produk
TIADA download, TIDAK perlu muat turun apa-apa
TIADA MATRIK = TIADA HAD



Bagaimana Perkiraan Pendapatan Anda di WAZZUB ?

Pendapatan anda berdasar purata USD 1.00 setiap orang yang menyertai WAZZUB dari ref-link anda TANPA HAD. Paling Best dan BESAR Potensi pendapatan anda perolehi kerana dikira dari Level 1 hingga Level 5. Tapi ianya BUKAN matrix Force - TIADA limpahan keluar.  Makin besar rangkain anda bina makin besar potensi pendapatan anda di WAZZUB.

KESIMPULANNYA
Anda tetap dapat $ USD $ setiap bulan BILA :

  • Anda ajak rakan anda ! TIADA had 
  • Rakan anda ajak rakan-rakan mereka! TIADA Had
  • Rakan-rakan dan rakan- rakan mereka ajak rakan-rakan mereka ! TIADA Had.
5 Generasi
 
Jom lihat perkiraaan bagaimana sekiranya anda hanya mengajak 5 orang sahaja menyertai anda (level 1) DAN setiap orang itu pula mengajak 5 orang juga sama seperti anda untuk menyertai WAZZUB percuma selama-lamanya. Free Forever. Nothing To Lose !


Jadual di atas, Pendapatan Pasif anda dapat = USD 3,905.00 (RM11,700) setiap bulan

Bagaimana jika setiap orang mengajak 10 orang menyertai WAZZUB ?
Jumlah yang akan meletup ke USD 111,110.00 sebulan TANPA berbuat apa-apa lagi
Pendapatan setiap bulan sepanjang hayat TANPA modal - PERCUMA selama-lamanya.

Percaya atau Tidak ! Ia tidak berhenti di situ sahaja. Lebih ramai orang anda jemput lebih banyak wang yang anda akan dapat. Kerana TIADA HAD untuk anda mengajak rakan-rakan anda menyertai WAZZUB. Dijamin PERCUMA selama-lamanya.

Tengok pula hasilnya. Cuba anda ajak 20 atau 30 orang dan lihat apa yang berlaku. Ianya TIDAK MUSTAHIL untuk anda melihat hasilnya apabila $ FACTOR anda akan bertambah setiap jam, setiap hari. Hanya anda perlu lakukan kerja paling mudah, buat promosi yang berterusan. Ajak rakan-rakan Facebook anda menyertai WAZZUB !

PERCUMA ! Ianya satu fakta bahawa kebanyakan orang akan menyertai WAZZUB kerana ia UNIK, berkuasa dan ia F * R * E * E. Dah tentu semua orang suka F * R * E * E.

Segala bakal mengubah sumber ekonomi, hidup anda dan keluargan anda hanya WAZZUB

Apa perlu anda lakukan ? Sila Ikuti langkah berikut :

Langkah 1 - Daftar  Klik Sini Step by step diterangkan
Langkah 2 - Baca dan fahamkan fakta-fakta penting   Klik Sini
Langkah 3 - Baca Kelebihan, Keistimewaan dan Bezanya WAZZUB  Klik Sini  


Langkah 4 - Sebarkan ref-link anda dengan menjemput semua rakan-rakan
                    anda untuk berkongsi peluang terbaik dan kejayaan ini bersama mereka ! 

Hari ini : 6 April 2012 - 11.35am
Keahlian WAZZUB  cecah 5 JUTA AHLI !



WAZZUB :  1 JUTA AHLI !
Pada 1 Februari 2012 - 11:05 (my) WAZZUB kini disertai oleh di 1,000,000 AHLI ! Fenomena ini menjadi satu SEJARAH, 1 Juta pengguna internet di seluruh menyertai WazzUB hanya dalam tempoh 30 hari Pra-Pelancaran! 



MASA TERHAD !

Anda harus bertindak cepat ! Sertai wazzub hari ini juga dan  terus sebarkan ref-link anda untuk menjemput rakan-rakan anda menyertai WAZZUB dengan PERCUMA selama-lamanya. Mahukah anda setiap bulan dibayar  USD 50, USD 500, $ 5000 atau lebih lagi TANPA perlu mengeluarkan modal sesen pun. Anda hanya perlu megajak family, rakan-rakan anda atau sesiapa sahaja untuk menyertai WAZZUB sebelum tarikh akhir 9 April 2012. Selepas tarikh ini........ TIDAK perlu lagi menaja, penanda aras $FACTOR anda sudah ditetapkan !

Peringatan : Wazzub TIDAK akan berkongsi hasil pendapatannya (50% Keuntungan) untuk ahli yang menyertai selepas 9 April, 2012. Anda hanya ada masa 2 bulan 34 hari 4 hari 1 hari .... jam saja lagi untuk merebut peluang keemasan dan terbaik ini. 

Penyertaan SELEPAS 10hb April, 2012 (Pelancaran BETA) :
Anda hanya diberikan Insentif dalam bentuk kupon atau mata ganjaran sahaja seperti Baucer penginapan hotel, makanan dan sebagainya yang akan dimaklumkan selepas pelancaran rasmi wazzUB

Peluang ini BELUM Pernah 
anda Jumpa Dan BELUM 
Pernah Berlaku Sebelum Ini. 


 
Bertindak sekarang ! Jadilah pengguna internet yang BIJAK, anda dibayar setiap bulan walau pun anda sedang tidur lena.  Usah dibiarkan masa terus berlalu.  Jangan TUNGGU dan LIHAT sahaja!  
Anda TIDAK rugi sesen pun kerana WAZZUB dijamin PERCUMA selama-lamanya.

Cepat Daftar dan Sertai Family WAZZUB hari ini 
Zero Modal Zero Risiko Pasif Income Ma$yuk !

Daftar Sekarang Klik Sini

Wazzub :The Power of WE - Zero Modal Zero Risiko !

wazzUB Family : TEAM wazzuBEB.com




FULL Video WEBinar - Prelaunch



Join Wazzub Klik Sini 


WAZZUB Tetap PERCUMA FOREVER! 
Anda TIDAK perlu bayar walau sesen !
TIADA bayaran "upgrade". HANYA join WAZZUB, invite friends dan 
terima bayaran DOLAR setiap bulan UNLIMTED. 








.

Rainbow Currency